مدتی است که آشپزی می کنم! تجربه ی خوبی است. آن هم وقتی که تنها باشی و همه ی غذا رو خودت بخوری! تا حالا سه تا غذا رو خودم پختم. اولی قرمه سبزی بود. در کل چیز خوبی از آب دراومد ولی اسفناجش زیاد شد و گوشتش کم! بعدی خورشت بادمجوووووون ولی متاسفانه قوره نداشتم! امروز هم رفتم سراغ لوبیا پلو...... ولی باز دیدم که برنجم خیلی بیشتراز مایه ی لوبیا ست!!!! حالا باید دید دفعه ی بعدی چه دسته گلی می خوام به آب بزنم ؟؟؟
خلاصه جوانم و خااااااااااام!!! ديگه چی کار کنيم ديگه! دارم تازه راه می افتم که چجوری آشپزی کنيم
eshkal nadare kam kam yad migiri ;)
man ham ke on mogheha vase khodam ashpazi mikardam, ghabl az inke be marhaleye khordan beresam, nesfesho be soorat nakhoonak mikhordam
kheyliiiiiiii maze midad, hehe
يه نوع غذا هست که معمولاً من درست می کنم.
نودل رو آماده می کنی (حاال يا با آب گرم يا بريزی تو آب و شروع به گرم کردن کنی) ، بعد در کنارش بايد بری و تخم مرغ "مخلوط" (اسکرمبل) آماده کنی، بعد بريزيش رو نودل و ميل کن!
اين يک نوع غذای چينی-ژاپنی ميشه!
;)